Rólunk

Képzeljen el egy olyan kiskereskedést, ahol a pénz nem jár kézről kézre, és a fizetési folyamat teljesen átalakult annak érdekében, hogy megoldja a tulajdonosok, az alkalmazottak és a vásárlók problémáit.

Mi a célunk?

Célunk egy innovatív megoldásokkal fűszerezett automatizált fizetési folyamat kialakítása, amely könnyíti a kereskedelemben történő pénzváltást. Szeretnénk automatizálni minden olyan pénztárpontot, amely a készpénzkezeléstől kezdve egészen a teljes önbefizetésig tart. Széles körű, egyszerű, kompakt, megbízható, biztonságos és testreszabható megoldásokkal állunk minden kiskereskedő rendelkezésére, hogy kielégítsük az egyedi igényeket.

Innovatív megoldások

Készpénz automaták

A Cashmatic SelfPay intelligens pénztárgépek családja, amely automatizálja a készpénzkezelést a pénztárnál.

Olyan kiskereskedelmet képzelünk el, ahol a pénz már nem jár kézről kézre, és a fizetési folyamatot teljesen újra feltalálják, hogy megoldják a tulajdonosok, az üzletkötők és a vásárlók problémáit.

Gépeink elérhetőek forint illetve euró alapú változatban is.

SelfPay 460

HUF és EUR változatban

SelfPay 1060

HUF és EUR változatban

Kioszk terminálok

A VisualPay egy moduláris és sokoldalú rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók könnyedén választhassanak, rendelhessenek és fizethessenek közvetlenül a VisualPay platformon keresztül.

Kiválóan működik együtt készpénzautomata rendszerünkkel is, így teljes kényelmet és rugalmasságot biztosítva az ügyfeleknek.

VisualPay 17

460 és 660 SelfPay
kompatibilis

VisualPay 27/32

460 és 660 SelfPay
kompatibilis

Egyedi megoldásaink

CashLink fizetési megoldások

Cégünk szakértő csapata rugalmasan reagál az egyedi fizetési megoldásokra is, kiemelten kezeljük a különleges projekteket.

CashLink App

Az alkalmazásunkkal azonnal integrálhatóak termékeink minden éttermi és szolgáltatói rendszerbe.

Scroll to Top